Bedrijfsnaam - Bedrijfsboodschap

Even voorstellen...
 
Mijn naam is Carla Grootenboer-Sekeris. Ik ben getrouwd en moeder van 2 zoons en sinds januari 2016 trotse oma van Mex.
Creativiteit heb ik van huis uit meegekregen. Mijn moeder heeft mij leren breien en toen mijn vader een oude Singer handnaaimachine voor ons meebracht heeft mijn zus mij deze vaardigheid bijgebracht. Van kinds af aan naai, brei en haak ik wat af.  Inmiddels uiteraard met moderne naai- en lockmachines. En altijd heb ik wel een brei- of haakwerk op de pen staan voor  's avonds bij de tv.
Diezelfde zus is inmiddels al meer dan 25 jaar eigenares van een mooie stoffen- en handwerk-winkel www.lidis-stoffenhuis.nl dus daar is het een waar el Dorado voor mij! En niet alleen voor mij; je kunt bij Lidi's het materiaal kopen en door mij het gewenste product laten maken. Ook op het gebied van borduurwerken, wol,  katoen, vilt en alle bijbehorende artikelen kun je er alles vinden.
 
Mijn "specialiteit" is het maken van suéde en leren baby laarsjes. Deze maak ik in diverse kleuren voor baby-tjes vanaf ongeveer 2 maanden tot ongeveer één jaar. Soms van nieuw- en soms van gerecycled materiaal. Slofjes van suéde of leer met elastiek zijn ook favoriet.
 
Ook maak ik handige omslagdoeken met bijpassende slabben van badstof. Speciaal voor jongetjes of meisjes of een neutrale versie. Zo'n set is erg leuk en gewild  als kraamcadeautje. De slaapzakjes zijn ook erg handig. Of een leuke decoratie voor de babykamer.
Vlaggenlijnen, memo-borden in allerlei maten, verschillende maxi-cosi dekentjes en dekbedhoesjes voor het wiegje of ledikantje. Ook gebreide slofjes en mutsjes behoren tot de mogelijkheden. Als je zelf een thema hebt verzonnen (bv bloemen, auto'tjes, sterren, vlinders, lieve-heersbeestjes, ballerina's) kun je ook iets met dat betreffende thema laten maken.
 
Veel plezier met het bekijken van de foto's, wellicht zit er iets voor jouw kindje bij of kom je op een idee om iets cadeau te doen.
 
 
Carla Grootenboer-Sekeris
Kerkstraat 27
2742 BG Waddinxveen
0614024148
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint